21.8.08

Drama Pentas di UM

Pementasan 'Dua Jam Sebelum Sultan Alauddin Syahid Diracun',
di Auditorium Akademi Pengajian Islam Universiti Malaya,

25-29 Ogos 2008, 8.15 malam.


Tiket boleh ditempah mulai sekarang melalui, DR ABU HASSAN HASBULLAH +60179747331


produser: HAMZAH AMIR +60172052409


SAIFUL DIWAN di +60175331002.

7 comments:

minat_teater said...

Tiket Berharga RM30 & RM50 (Bukan Pelajar) / RM10 (Pelajar)...

Walaupun aku belum tengok lagi tapi cerita ni BEST..sebab aku memang cinta teater..

PS-cuma belum sempat bercinta dengan pelakon teater je..

R@duan said...

Ooooh..
Terima kasih.
Saya JGA 070008
APM

putrizmia said...

pergh!!!mcm best ar..nk g tgk ar!!!!kena tgk ni..sbb aku mmg peminat teater!!!!layannnN!!!

pok nik said...

ebby yus ada? kalau ebby yus ada, aku nak order 8 tiket..haa..punya la minat sangat aku kat beliau tu..

R@duan said...

Yang buat saya tak sabar nak tengok tu sebab 'dua jam sebelum'.... suspen tu!. Tajuk dia memang 1st class. Tengok pulak persembahannya nanti, apa macam ?...

pok nik said...

so sebenar-benarnya cerita ni akan start pada jam 8.15 malam atau DUA JAM SEBELUM 8.15 malam?

Ayoh Nik said...

jom kita berame rame malam ni