15.9.08

gengLABON beroperasi.....

belakang
depan
Komuniti gengLABON akan melancarkan logo sebagai identiti. Logonya seperti di atas. Sebagai projek pertama gengLABON telah bersetuju mencetak t-shirt. Dapatkan segera. Terbuka kepada sesiapa juga tidak kira anda berada di mana.
Konsep gengLABON: perbincangan dan aktiviti dalam dunia seni reka dan fotografi
Untuk tempahan t-shirt (RM20.00)sila hubungi:
atau tinggalkan pesanan dalan ruangan komen di bawah

21 comments:

Ayoh Nik said...

APESAL TSHIT TU MACAM LUSUH JERRR..EHEHE...AMBER OK JER..ADE SAIZ M ATAU S TAK...AMBER ON JER

P/S: NAMA "GENG LABON"
ADAKAH MAKSUDNYA GENG YANG SUKA BERCAKAP JER?

aman310 said...

erm,.tahniah kerana telah maju setapak lagi,,saya nak satu cikgu,,,
huuuh,,,,erm,,saiz M,

ayoh nik..: mungkin monitor ko tu yg blur kot,,
huuhuh.....

rahmanraof said...

untuk memperluaskan pasaran, aku cadangkan, korg jual kat bazar ramdhhan pantai dlm, bkk booth sebelah kedai ayam golek tu pn ok..hehehe

nak 1 said...

paling besar saiz apa?

XXXXL ada tak? kalau ada aku nak order dua..bayar cash tau..

abe MIE 'TERJAH' said...

sticker untuk kereta ada tak? nak satu body kanan kri, depan dan atas dan belakang bonet.

kalau ada emel kat saya.

norjimi@hotmail.com

Ayoh Nik said...

topeng geng labon ada tak...nak nak nak..kalu bleh baju tu nak yang ade kain superman(mantel)..tapi bela belang punyer...

p/s: saiz s ok

putrizmia said...

wah laris mcm pisang goreng panas la ....nk gak satu size M/L ada?hehehe.

R@duan said...

T- Shirt gengLABON
Setakat ini yang corfirm:
r@duan 2 helai ( L )
hermanz 2 helai ( XL )
ridzuan 2 helai ( M & L )
ayohnik 1 helai ( M )
putrizmia 1 helai ( M atau L )
aman310 1 helai ( M )
suriati 1 helai ( L )

ada sapa nak lagi tak..?
murah ..tak ada ambik untong punya!
saja syiok-syiok je...
tarikh akhir permohonan 20.9.2008

R@duan said...

next project gengLABON:
- camping/outing at BAGAN LALANG (or...any suggestion?)
- date: after raya

armmean said...

armmean(saiz m)1 helai sahaja...

aman310 said...

ERM..KALAU MACAM NI NAK JUGAK LA IKUT,,,HUHUHUH..erm,,,nak tambah 1 lagi ar,,,nak bagi kat ehem,,eceh,sajer nanti leh meramaikan korum,,huhu...tamabah 1 yer bro...

rahmanraof said...

bro, saiz L satu kurang manis, nk bayar kat sapa nnt?

Anonymous said...

mari!mari!lelong...lelong..panaz2..wokey bj kurg manis siap!!harga xde kurg aaa..

putrizmia said...

sy nk size L lar!!!!cmner nk byr ni?nk byr kat saper????

R@duan said...

Sekarang baru tahap soal selidik. berapa akan cetak t-shirt bergantung pada tempahan. bayaran kemudian dimaklumkan.
t.kasih

cabey said...

waahh sudah ader geng yer...nanti aku geng antu jepunnn..tet tret teet.. ehh menyibuk ini gigi... dah daftar ker geng nii kang kene tangkap kang naya jer

cabey said...

yopp..teman rase teman ndak satu...saiz x kecik x besor..lebih kurang kecik besor..ader ker yop...nak tanyer jugak nii geng aper ke bender jer...aper aktiviti nyer

R@duan said...

cabey: aktiviti gengLABON
1) berlabon
2) bincang hal design
3) bincang hal fotografi

x yah daftar. nak berLABON pun kena daftar ke?

cabey said...

maner ler tau dlm berlabon pakat2 nak gi merompak lak...mcm geng 08..atau geng mamak...dh byk sgt labon nyer lain plak jd nyer...

Bro Hisham said...

aku nak satu (1) shj...saiz XL

Anonymous said...

sAYA SUKA LOGO LABON TU....