16.10.08

LU PIKIR LA SENDIRI...!


7 comments:

Anonymous said...

jgnlah jadi pemalas wahai raduan...u kan nak jadi master...master...master...HE-MAN..MASTER OF UNIVERSE..

R@duan said...

Alahai hidup...
Hidupku ini penuh dengan peperiksaan !...Apalah yang deme dapat dengan memeriksa aku ! Aku bukan orang kaya ! Mana ada harta !
Hensem tu ada la skit !... Tensyen betul jadi orang hensem ni, kejap-kejap orang nak periksa. Kejap-kejap orang nak periksa....
Hai la badan, nasib la ko!

Nik said...

deme tak dapat ape ape, yop le yang dapat lulus univ...hehe

jgn tensen yob, tak semua dapat peluang belajar petah lagi peluang belajar tinggi-tinggi.motivate diri kamonnn

Allah swt pun periksa(uji) hambanya dgn macam macam ujian, orang miskin dgn peperiksaannya, orang kaya dgn peperiksaannya

madiah n 7 bro&sis tu dapat peluang tak?

R@duan said...

KEPADA YANG MENGKUTI ENTRI BERJUDUL MADIA DAN BERSIMPATI, BERKEMAMPUAN UNTUK MENGHULUR APA-APA SUMBANGAN BOLEHLAH HUBUNGI TERUS EMAK MADIAH 019-4718609 (SARINA JAAFAR).

Mak Su said...

saya pun suka kalu tak de peperiksaan, hehehe, saya malas nak sit on exam

penjejak badai said...

bolehla...hensem jgk aku tgk...janggut panjang ular sawa...ahaks...jgn mare yob...

cabey said...

Periksa ni kalu sekali ambik boleh lulus kira ok laa tuu tapi yang menyampah nyer kalu kene ambik banyak kali ..nak kate tak baca ..tak jugak ..nak kate tak prepare tak jugak... yang sebenarnyer diaorang sengaja nak uji kita ..suruh ulang banyak kali ambik periksa tuu untuk mantapkan pengetahuan kita disamping mengasah pemikiran kita agar lebih peka dan tajam..kot..

yang selebih nyer dak le teman tahu yop ..apapun semoga berjaya menggapai cita-cita..