24.2.09

2 BUKIT, 1 BATANG

Budak ini tersengih sampai ke telinga apabila mendapat tahu 3 pilihanraya kecil akan diadakan di 2 bukit, 1 batang ( Bukit Gantang, Bukit Selambau & Batang Ai). Itu belum masuk Bukit Lanjan lagiii......Mungkin dia ingat pilihanraya ini main-main agaknya. Tak kisah la dik. janji kau happy !...ketawa....ketawa.....nasib baik gigi kau putih!.....

INI HAL POLITIK DIK, HAL ORANG TUA-TUA.....KAU BUDAK-BUDAK MANA TAHUUU...

8 comments:

NASIRUDDIN BIN DIN said...

u...yo...
itu bukit bintang banyak tinggi ooo...

dajepun said...

u...yo...
itu bukit arr lagi tinggi dari bukit lade o....

dajepun said...

weh teman comment kat blog wahid tak boleh.. pasei nye..
satu lagi teman nak tanya mike.
Bile teman comment kat blog mike dia keluor Post a comment. macam mane mike buat. tolong ah..

W@hid said...

Dah rope anok saudare Tok E je..
Dah jadi Sojar die,Masih ade kat Kg,cuti MC,Naya die hariraya tu excident patahk kaki nye,Tok E nak welding tak nok..

R@duan said...

Abg Da:

1) tulis dalam 'leave your comment'
2) isi huruf yg. ada 'word verification.
3) isi kotak username (contoh: suteramalaya@yahoo.com)
4) isi kotak password (contoh: 024350123)
5) klik publish your comment

8 said...

Perang dua bukit satu batang tuu ngonyen lantak nyee, jangan lupa balik kpg kat taiping tuu support sikit, bior rioh sikit kat sana nanti, idok pun boleh lee main ujan kat tasek taping tuu.

Anonymous said...

ape2pun kalo rontoh 2 bukit tu dan kena ligan pulak di batang ayor tentu habeh semua bukit kena lenjan..ape kome nak kate...

jawa peranakan said...

jangan main2 dengan bebudok sekarang yop..
ada sorg budok sekoloh tingkatan 4 tanya teman apa cerita perak la ni..kenapa tukar kerajaan tetiba? kenapa tak bubar dewan dan buat pilihanraya?

jenuh jugak nak menepis soalan tu..