2.2.09

GENG

http://www.gengthemovie.com/

SILA KLIK SALAH SATU IMEJ KENDERAAN DI ATAS!.....

4 comments:

lanterajiwa said...

Tempahan T-Shirt KERANDA 152

Informasi t-shirt :

* Saiz XS, S, M, L dan XL.
* Cetakan bersaiz A4 (depan sahaja).
* T-shirt terdapat 2 color sahaja iaitu putih dan hitam.


T-shirt warna putih

* Cetakan 2 warna (Maroon & Hitam)
* Harga : RM 25.00 (tidak termasuk kos penghantaran)


T-shirt warna hitam

* Cetakan 2 Warna (Merah & Putih)
* Harga : RM 27.00 (tidak termasuk kos penghantaran)


Kos biaya hantar

* RM 5.00 (semenanjung Malaysia)


Bayaran boleh dibuat di Maybank 1580 6001 3854 (Meor Khairol Nizam)

Emailkan ke lanterajiwa@gmail.com
nama, alamat penghantaran, saiz, no. telefon dan bukti pembayaran (attach)...

Tarikh akhir tempahan : 04 Februari 2009 (Rabu)

T-shirt akan mula dicetak pada 05 Februari 2009 (Khamis)


http://lantera-jiwa.blogspot.com

jawa peranakan said...

yop..
kerajaan perak dah bubar..tak lama lagi akan ada pilihanraya..tak balik mengundi ke?

R@duan said...

kalau jadi...baliikk!... undi adalah rahsia..!!

Nor Hayati said...

Banyok lagi semenonye perkataan loghat peghok ni...teman pon oghang kuale juge.kalo buleh contribute pon hat mane yg teman tau pon kot buleh nokok-namboh ape yg mike udoh tulih tu...ape2 he pon teman salute le mike sbb rajin meno nak ngekekan(mengekalkan)loghat ase (asal) kite oghang peghok...mcm teman duduk jauh daghi peghok, baca blog mike ni terubat juge ghindu teman pade kampong halaman...time kaseh le bebanyok...

p/s:meeting gaps di kuantan aghi tu teman tak dpt pegi, boss teman je pegi..teman pon dapat jemputan juga daghi senika pahang.kalo idok ntoh2 udah jumpa pon kite...