11.3.09

Tanda-tanda terkena bom asap pemedih mata adalah seperti di bawah:
1) Mata berair, pedih dan terasa berpasir
2) Batuk-batuk
3) Kulit muka terasa tegang dan sedikit gatal-gatal
4) Loya tekak
5) Terasa hendak muntah
6) Suhu badan meningkat
7) Pening kepala
8) Hidung berair

18 comments:

sEmut said...

teruskan berjuang!

Kamal said...

Nampak macam kena nasi beriani, bukan kena gas pemedih mata niii...lain macam je lentoknyer..!!

NASIRUDDIN BIN DIN said...

Budok dalam gambo tu kene Bom asap ke atau ngulo weh...

armmean said...

ni bkn budok ni, bapak budokkk..letih!kat opis byk keja nak kena siapkan, kat umah pun letih..jaga anak,tgh mlm tolong buatkan susu anak..sian sungguh nih..huahuahua..

armmean said...

tgh berpikir tu..masalah dunia, masalah bom asap..cuba perhati betul2..ada beg bom asap di sebelah pinggang beliau..

W@hid 0135305201 said...

Kalou kat ipoh lepah pekena nasi Ganja mcmtu le ropenye ayam kena tungou kate org Perak....

Anonymous said...

MIMPI KAWI LAGI SATU KE ?.....

R@duan said...

sebenarnya lelaki di atas tiada kena mengena dengan artikel 'bom asap'. beliau ialah kawan saya yang mempunyai nama dan nama bapa yang sama dengan saya....

segala kesulitan amat dikesali

Anonymous said...

ini TIDO...bukan kena tear gas!

jawa peranakan said...

nikmat sungguh akan tido itu..

R@duan said...

jawa peranakan:

cantik sungguh penggunaan bahasa melayu awak.pergh!

W@hid 0135305201 said...

nunggu telefon berbunyi kot,tu telefon kat kakinye,nunggu punye nunggu terlena,telefon pun bukan tempat yg betul,ni ada hal mustahak ni... apa2 hair pun tido tu merehatkan minda kita sebab dah banyok memikio...dok gitu wehhh..

W@hid 0135305201 said...

Bin yang sama!!,muka dia pun dah dekat nak mcm muka mike,kalou dok dekat orang kata mcm adik beradik je,bentuk badannye mcm abang mike Nuar....

R@duan said...

dia ni tengah pening buat set rancangan Hits 1 final....hi hi hi

wan said...

SEBENARNYA TEMAN TERTIDO KOME WEI...DAH HABIS WAKTU KEJE WEI...DUAN PUNYER KEJE LE NI...NNTI AKU LETAK GAMBOR DIER LAK...LAGI MANTOPPP...SIAP ADA VIDEO TIDO DENGKUR LAGI..HEHEHE....

W@hid 0135305201 said...

Buat le ape yang patut..Asalkan bahgia..kalou gi Ipoh dgn Duan pekena nasi Ganja....beratur bebb..

jawa peranakan said...

yop..
itu belum dengo teman berbahasa jawa lagi..
haha..

wahid..
0135305201 tu nombor henpon mike ke?

wan said...

Nasi ganja tu teman dah try...ramai giler...mmg ganja giler...mmg taruk ganja per...?cuba citer sikt sejarah nyer...en wahid leh citer kot..hehehe...duan tu lupa kot..