18.4.09

HUJAN SUDAH TEDUH

Macam ni la caranya dema (bomba) memancutkan ayor untuk buat hujan. Dalam baju hujan, atas kren tu ialah jurukamera. Dua orang perempuan tu ialah pelakon.
Gambar-gambar semasa rakaman drama Hujan Sudah Teduh di Muar 2006. Wah.!..musim panas begini kalau main ayor, seronok weh.

7 comments:

NASIRUDDIN BIN DIN said...

Ujan ayo boleh di buat weh..
Cube buat ujan batu pulok..

R@duan said...

mak oi...deme nak ujan batu pulok!!!

W@hid 2009 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
W@hid 2009 said...

Buat hujan batu boleh tapi guna teknik Digital Computer mcm dalam hollywood,Teman dah nengok making cerita orang putih,memang Real...berjuta2 batu mcm ketul ais jatuh ke bumi,Filem kita belum sampei tahap tu lagi.....Kalou nak buat gak alamat ada yang pelakon masuk ICU..he,he,heeee...

armmean said...

lamer nih, br masuk blog..best, best..

R@duan said...

en amin dah balik ke...selamat membaca buku...

jawa peranakan said...

gu apaling minat HUJAN EMAS..