2.9.09

1 Malaysia Graffiti Jam ( Merdeka edition )



















52 artist, 273 metre, 500 cans, in 10 hours....from 2.00 pm to 12.00 am, 30.8.2009. Location: Sg Klang Riverbank/LRT Pasar Seni.

10 comments:

W@hid 2009 said...

Grafiti,grafiti,grafiti OOOhh...Tembok batu,terpampang crita mu,yang kau luahkan,dinding bisu,terlaksana crita mu yang kau luangkan.....Untuk apa pada siapaa... diri mu dipaparkan...akan menjadi grafiti,grafitiii..... Lagu kumpulan MAY....

Syahrul Helmi Mohd said...

aku nak amik gambar esok kat sana...

roslaini saad said...

syabas Yop....

fatamorgana said...

Respect la!

Projek 1Malaysia

http://separasedar.blogspot.com/2009/09/baju-raya-tahun-ni.html

W@hid 2009 said...

Yeop Duan! boleh le mike bawak teman kat tempat ni ? bila gi KL nanti,teman nak nangkap gambor background lukisan Graffiti...

Ni Sungei Klang tempat Roosham nor naik Jet Ski dlm filem Gangster ke?

Joe BaDOK said...

Berbakat betoi depe tu... Dapat gaji atau suke suke jer .. Kalo tak bergaji, sape nok sponsor cat spray tu..

Kagum la juge teman, dari di bior dinding tu berkulat, elok juga dilokeh lokeh dinding tu... Pade teman, sedap juga mate nengok nyer ..

R@duan said...

yahuuuu...sapa nak ambik gambor silakan...sebelum banjir....ha ha ha ha

W@hid 2009 said...

Macam dekat California dulu zaman Beat Street dan Breakdance,deme nok luoh kan perasaan dengan cara melukis kat tembok2,,,,....

W@hid 2009 said...

Macam dekat California dulu zaman Beat Street dan Breakdance,deme nok luoh kan perasaan dengan cara melukis kat tembok2,,,,....

Joe BaDOK said...

Kira agak bagus dan bersopan santun juga bebudak tuh.. Dari conteng tak tentu hala, luah perasaan dalam tandas awam tuh...

Macam bagus jer ....